Belambra

Om

Belambra

Vår forpliktelse – en garanti for vellykket ferie.

Vår oppgave er å gjøre deg fornøyd

1- DE FLOTTESTE STEDENE i Frankrike

Omringet av en palmelund i Borgo på Korsika, i en enorm furuskog i Landes, ved foten av alpinløypene i Tignes eller langs vannkanten på Rivieraen …

Vi var de første til å slå rot, og dette er grunnen til at våre 58 klubber har fordelen med en helt unik plassering ved de beste reisemålene i Frankrike, i områder med flott og bevart natur.

2- Komfortable og hyggelige omgivelser

Kravet om «Belambra-kvalitet» sørger for at du får gjestmilde overnattingssteder med flott design i hyggelige omgivelser.

Fargene, rommene, stoffene – alt har blitt gjennomtenkt for å garantere deg et opphold under de beste omgivelser i de tre overnattingskategoriene vi tilbyr:

VIP, Privilegium eller Komfort.

Hos Belambra er du garantert et opphold med en komfortabel overnatting som er gjennomtenkt for at du skal trives.

3- Spis så mye du vil i varierte, regionale og smakfulle buffeter

Spis så mye du vil i smakfulle buffeter, satt sammen av inspirerte og engasjerte kokker med utdanning fra Institut Paul Bocuse. Regionale spesialiteter, gourmetmenyer, varierte og sunne måltider, hjemmelaget mat og gigantiske frokoster – vi har noe for enhver smak.

4- Skreddersydde ferier: Overnatting, idrettsaktiviteter, arrangementer, barneklubber…

Det eneste vi er opptatt av, er at din ferie skal være vellykket. Derfor har Belambra en rekke muligheter for idrettsaktiviteter etter fritt valg, barneklubb – fra 3 måneder til 17 år – ivaretatt av erfarne fagfolk, men etter den rytmen du ønsker. I tillegg har vi arrangementer for alle på kveldstid, med pokerturnering, turer på byen, show og mye mer.